31.12.10

Absolutely the BEST Chocolate Chip COOKIES

כמו בכל ראש השנה, כך גם בכל ראשיתה של שנה אזרחית חדשה - אני מתרגשת! יכול להיות שההתרגשות נובעת כתוצאה מכך שאני עד היום לא מאמינה ששרדנו את באג 2000, זוכרים את זה? טירוף אני אומרת לכם, טירוף! לא מספיק זה, עכשיו בני שבט המאיה מספרים לנו שבשנת 2012 הכל ילך פקאקט. אני אישית בסדר גמור עם זה, זו השנה בה ימלאו לי 30 חורפים ואני אומרת שזה אחלה זמן לסוף העולם להגיע עם או בלי קשר לשבט המאיה.

בכל מקרה, ממש עוד כמה שעות נהיה בשנת 2011, שאני יודעת שהולכת להיות שנה מגניבה במיוחד, כי ככה החלטתי. לכבוד האירוע, החלטתי לאפות את עוגיות השוקולד צ'יפס המושלמות ביותר שאי פעם נאפו. ככה שיהיה גם יפה, גם מתוק, גם טעים וגם מושלם. תסמכו עלי, אלה עוגיות השוקולד צ'יפס הכי טעימות שתאכלו.

אני אחלוק את המתכון כמובן, רק אציין שזהו מתכון שלי אחרי ששופצר ושופץ ממתכונים כאלה ואחרים והרבה ניסיון אפיה. תשימו לב, כשאני אומרת "תמצית ויניל אמיתית" - אני מתכוונת לזה. אם לא בא לכם לשלם 25 ש"ח או יותר במקום 5 ש"ח ולקנות תמצית וניל אמיתית, אז תוותרו על המתכון, חבל. פצפוצי שוקולד, גם הם צריכים להיות איכותיים ולמתכון זה, אני משתמשת באלו של "כרמית" - פצפוצי שוקולד מריר עם 60% מוצקי קקאו.

Photobucket

ככה זה יראה כשתחלקו את זה על התבנית

Photobucket

Photobucket

אל תבהלו, הם יוצאות עוגיות לכל דבר. מי שרוצה שהן יהיו עגולות מושלמות בצורתן, יכול להשתמש ברינגים, אבל בעיני זה מיותר. מכל הבלילה הזו, יוצאות משהו כמו 25 עוגיות וחשוב מאוד להקפיד על מרווחים בין עוגיה לעוגיה לכן, אני לרב אופה אותן בשתי תבניות, כל פעם תבנית.

טיפ חשוב: פצפוצי השוקולד מתערבבים בתוך הבלילה ואז יוצאות עוגיות שאין עליהן פצפוצים למעלה. זה מבאס נורא ולכן, אחרי שחילקתם את הבלילה לעוגיות על גבי התבנית, קחו קצת פצפוצים ביד ופשוט תצמידו אותם על גבי העוגיות. יהיה מושלם, מבטיחה!

Photobucket


HAPPY NEW YEAR!!!

May this year be as good as these absolutely the best chocolate chips cookies!

2 comments :

  1. אני חייבת לנסות להכין, נראה מעולה!

    השבמחק
  2. םלאפל היקרה, הכנתי את העוגיות ודאגתי להקפיד על איכות המוצרים כמו שציינת. יצא פשוט מדהים!

    תודה ותמשיכי במה שאת עושה כל כך טוב!

    דנה

    השבמחק