27.4.13

לחם | עבודה



לפני כמה ימים גיליתי שיש הגדרה לאנשים כמוני.
לא, לא "כלבה".
פסקטריאנית, או במילים אחרות מישהי שלא אוכלת בשר בעלי חיים אלא, רק מאכלי ים. 
"אז את לא צמחונית בכלל!" - "לא, אני פסקטריאנית." 
או במילים אחרות, נה נה בננה!

אחד הדברים האהובים עלי בשנים האחרונות, הוא אפונת גינה ירוקה וטרייה. טרייה כל כך, שהיא יוצאת קפואה מהמקפיא, נכנסת למיכל שמאפשר חימום במיקרוגל עם תוספת של מעט מים ויוצאת משם אחרי דקותיים מבושלת קלות. 

עוד משהו שאהוב עלי במיוחד הוא סומק. אני לא מכירה מישהו שאוהב סומק ומחסל אותו בכמויות כמוני. טוב, אולי רק עלמה, אבל אני לא באמת מכירה אותה.

מפה לשם, ארוחה קלילה ואהובה כוללת סלט מעגבניות, בצל סגול ואפונת גינה, מתובל בשמן זית, חומץ תפוחים, מלח ופלפל גרוס וסומק. אם לא אשכח, אוסיף עלים מגבעול תימין.  

ועכשיו לעבודה!
או במקרה שלי, לאכילה.

המשך סופשבוע חמים משהו...




2 comments :

  1. סלט - כמה פשוט, ככה טעים!
    אני בדיוק שלפתי מהתנור לחם בירה עם זיתים וגרעיני דלעת. מתכון טבעוני שלוקח בערך 3 דקות הכנה + 45 דקות אפיה. הבעל ביקש במיוחד שאכין לו שוב, אז... הנני כאן.
    בתאבון יקירה!

    השבמחק
  2. נחמד לגלות שיש שם לזן שלנו. נראה טעים, תוהה על הסומק - מחר לשוק!

    השבמחק