30.6.13

לבקשת הקהל - בראוניז גבינה ושוקולד


הצלחתי לגנוב שתי חתיכות אחרונות ופחות יפות כדי לצלם תמונה קצת יותר מוחשית מזו שהופיע עם צאתם של הברואניז לאוויר העולם.

המתכון הזה ממש פשוט, צריך להקפיד להשתמש בחומרים טובים וזה יוצא פשוט מושלם. נכון, זה לא בלוג אוכל אבל, זה בלוג לאנשים שאוכלים אז להלן, מתכון!

המצרכים הדרושים
תבנית 30X24 ס"מ

לתערובת השוקולד
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
לא לותר, לא להתקמצן וכן לקנות שוקולד שהוא לא פחות מ- 70% מוצקי קקאו. זה עושה את ההבדל גם אם נדמה לכם שלא.
175 גרם חמאה, חתוכה לקוביות.
קונים 200 דרם חמאה ללא מלח כמובן, וב- 25 גרם הנותרים משתמשים לטובת שימון התבנית.
כוס [250 גרם] סוכר
3 ביצים [בטמפרטורת החדר]
1 כוס קמח רגיל
כף אבקת קקאו

לתערובת הגבינה
800 גרם [שני גביעים בדרך כלל] גבינת שמנת 30% שומן
מי שרוצה להוריד אחוזי שומן, בהצלחה וספרו לי איך ומה יצא לכם.
3 ביצים
הגבינה והביצים צריכים להיות בטמפרטורת החדר
3/4 כוס [150 גרם] סוכר
1/4 כוס [45 גרם] קמח רגיל

אופן ההכנה
1. מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד מריר וחמאה במיקרוגל או בבן מרי ומערבבים - לאחר המסה מלאה - לתערובת אחידה. מוסיפים סוכר, מערבבים, מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים לתערובת אחידה.
2. מחממים תנור ל 175 מעלות צלזיוס.
3. מכינים את תערובת הגבינה: טורפים יחד את הגבינה, הביצים [אחת-אחת], הסוכר והקמח במטרפה ידנית. אני משתמשת במטרפה גם בחלק השוקולדי, כי זה יותר נוח לי. מי שרוצה, יכול להשתמש בכף עץ.
4. הרכבת הבראוניז: אחרי שימון אינטנסיבי של התבנית, יוצקים את תערוב השוקולד ומשטחים. מעל, יוצקים את תערובת הגבינה [שתהיה די נוזלית, לא להיבהל.]. עם לקקן, עושים תנועות ערבוב קטנות כך שחלק מהשוקולד עולה מעל הגבינה, לצורכי דאווין בלבד.
5. אופים 35-45 דקות, עד שהעוגה צהובה ויציבה.

בתאבון!


4 תגובות :

  1. יאממי! יאממי! יאממי!
    אני הולכת לנסות את המתכון הזה השבוע.

    השבמחק
  2. אוי ואבוי, גרוע מאוד שראיתי את זה! נראה מדהים!

    השבמחק

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...