29.3.18

בוקר איטי




רגע לפני החג[ים], ארוחת בוקר שאני ממש לא אוכלת כל יום אבל, באיזשהו מקום, דווקא היה יכול להיות נחמד אם הייתי. אני חושבת שכל בוקר מנומנם צריך להתחיל בקפה טוב או במאצ'ה לאטה, עד כמה שזה נשמע היספטרי ותלוש מהמציאות. את הטעם של המאצ'ה תמיד אהבתי, אני גם זאת שצדה את הטעם "תה ירוק" של גלידה ונילייה, שבדרך כלל אין ברב הסניפים. את האבקה הזמנתי מ iherb והדרך להכין את זה בבית די פשוטה.

מה שצריך, זה מקציף חלב ולי יש אחד של נספרסו. אז מוסיפים כפית של אבקת מאצ'ה עם קצת מים לתוך המקציף ונותנים לו סיבוב אחד, מעבירים לכוס לבחירתכם. משם ממשיכים לחלב - אני לא שותה חלב אז אני בדרך כלל מערבבת חצי חלב סויה וחצי חלב שיבולת שועל. הטריק פה הוא סיבוב אחד על חם והנה זה בא...הסוד הגדול...סיבוב נוסף על קר! זה עושה את כל ההבדל, you are welcome. 

מעבירים לכוס ומקבלים משקה חם שמתאים להחליף את הקפה של הבוקר, כי המאצ'ה מכילה די הרבה קפאין. מי שרוצה, מוזמן להמתיק. אני לא. כזאת אני, אוהבת טעמים קשים. 


השדרוג האמיתי של הפנקייקס הוא סירופ מייפל טבעי, גם הוא מ iherb. להוסיף קצת נענע על תותים זה טריק ישן וידוע שעובד כל פעם מחדש.

אז רגע לפני שאתם מפסיקים לאכול חמץ, כי אני לא, תתפנקו בפנקייקס וכוס מאצ'ה לאטה.

חג שמח.


אם אתם שואלים את עצמכם מה עשיתי בשנה האחרונה, אז תעקבו אחרי באינסטרגם שלי. אני מצלמת.

תגובה 1 :

  1. הי, איזה מאצ'ה את קונה? יש שם מלא סוגים..לא יודעת מה לקחת.

    השבמחק